Käytännöllisen arjen sankari Yamazaki Home ilahduttaa jälleen uudella mallistollaan, jossa yhdistyvät tuttuun tapaan kauneus ja luovuus. Yamazakin tuotteiden suunnittelua on inspiroinut elämä Japanissa, jossa pienet asuintilat vaativat käytännönläheistä suunnittelua järjestyksen, säilytyksen ja tilansäästön saralla. Yamazakin filosofia onkin jo yli sadan vuoden ajan ollut tuoda inspiraatiota kodin tuotteisiin uteliaisuudella ja luovuudella.

Yamazakin tuotteet sopivat monenlaiseen sisustukseen neutraalien sävyjen ja käytännöllisen muotoilun ansioista. Vaikka tuotteet ovat suunniteltu alun perin pienempiä kaupunkikoteja silmällä pitäen, kaunis ja harmoninen japanilainen tyyli koristaa onnistuneesti myös isompia koteja.

Listasimme Manifeston top 3 -suosikkituotteet syksyn 2021 mallistosta.

Tower konsolipöytä

Minimalistinen konsolipöytä sopii erinomaisesti esimerkiksi eteisen sivupöydäksi tai keittiöön apupöydäksi. Pöydän alla oleviin koukkuihin voi kätevästi ripustaa esimerkiksi sateenvarjon, kenkälusikan, patalapun tai kierrätyskassin.

Tower kylpyhuoneen hylly

Säilytä kätevästi kaikki pesutuotteet kylpyhuoneen hyllyssä, jonka voi asettaa jopa suihkutilaan. Hylly on valmistettu kosteutta kestävästä Unichrome-käsitellystä jauhemaalatusta teräksestä.

Frame kenkäteline, 4 tasoa

Kapeassa Frame-kenkätelineessä kengät asettuvat viistoon asentoon, joten syvyyssuunnassa teline vie tilaa vain 17,5 cm ja se mahtuu hyvinkin kapeaan eteiseen tai vaatehuoneeseen. Neljätasoisessa kenkätelineessä on mahdollista jakaa telineet kenkätyylien tai perheenjäsenten mukaan ja telineessä on tilaa jopa kahdelletoista kenkäparille.