Pimenevä vuodenaika merkitsee tunnelmoinnin lisäksi hyvinvoinnista huolehtimista, läheisten kanssa vietettyä aikaa ja arjessa rentoutumista. Miltä näyttää sinun hyggesi?​

Manifesto Showroomin syksyn Pressipäivät järjestetään tiistaina ja keskiviikkona 15.–16 marraskuuta 2022. Pressipäivillä Showroomiimme kootaan tuttuja ja uusia hyvinvointiin sekä lempeään arkeen inspiroivia brändejä. Tilaisuus järjestetään kaksipäiväisenä, ja vieraat saavat varata itselleen sopivan ajan etukäteen.

Tilaamalla Manifesto Showroomin uutiskirjeen etusivulta saat pian lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisesta suoraan sähköpostiisi. Laita päivämäärät ylös kalenteriisi ja pysyttele kuulolla!

Manifesto Showroom on brändien ja vaikuttajien kohtaamispaikka Helsingin kattojen yllä. Olemme erikoistuneet lifestyle-brändien laaja-alaiseen promootioon ruoasta ja juomasta aina kodin sisustamiseen ja elektroniikkaan. Vuonna 2021 lanseerasimme uuden digitaalisen showroomin. Digitaalinen showroom tarjoaa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen verkossa ja se helpottaa toimittajien ja somevaikuttajien asiointia ja kommunikointia sekä tarjoaa inspiraatiota sisällöntuottajien työhön.