– Pohdimme jokin aika sitten, miten me Manifestossa voimme tehdä hyvää. Syntyi ajatus suomalaisten pienyrittäjien ja startupien tukemisesta ammattiosaamisellamme. Suunnittelumme tuloksena esittelemme marraskuussa järjestettävillä Showroom Pressipäivillä ensimmäisenä tukemamme pienyrittäjän, korubrändi Naku Jewelleryn, taustoittaa Manifeston partneri Jonna Varhama.

Naku Jewellery on helsinkiläinen korumerkki, jonka perustajia ovat Mikaela Lindfors ja Gillan Suvisaari. Jokainen Nakun koru on yksilöllisesti suunniteltu ja valmistettu käsityönä Helsingissä. Kaikki korut valmistetaan tilaustyönä, ja kaulakoruissa, rannekoruissa ja nilkkakoruissa sekä isossa osassa korvakoruista käytetään vain kierrätettyjä helmiä ja kiviä. Lukot, ketjut ja korvakorujen osat ovat kullattua hopeaa ja korvakoruissa käytetyt renkaat ovat kullattua korumetallia. Nakun missiona on tehdä koruja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan kertovat tarinan.

– Olemme todella otettuja, että juuri Naku valittiin mukaan Manifesto Showroomin Pressipäiville. Manifeston kertoman mukaan Pressipäiville on osallistumassa ennätysmäärä toimittajia ja somevaikuttajia, ja uskomme, että tapahtuma luo meille erinomaisen ponnistuslaudan median ja vaikuttajien kautta vastuullisia sekä kotimaisia tuotteita arvostavien tietoisuuteen, sanoo Gillan Suvisaari.

Manifesto Showroomin syksyn Pressipäivät järjestetään 23. ja 24.11.2021 Helsingin keskustassa Kampin Autotalosssa. Syksyn pressipäivillä keskitytään hyvään arkeen ja itsensä hemmotteluun – teema, johon korubrändi sopii vallan mainiosti.

Ilmoittaudu mukaan Pressipäiville täältä!