LEDVANCEn SMART+ WiFi -älyvalaistusvalikoima laajenee syksyllä täysin uudenlaisilla SUN@HOME-lampuilla ja -valaisimilla. SUN@HOME-tuotteet luovat kotiisi ainutlaatuista luonnollisen päivänvalon kaltaista valoa.

Hyvinvointia valonlähteestä

Työskentely sisätilojen vähäisessä tai huonossa valaistuksessa voi aiheuttaa väsymystä, joskus jopa voimattomuutta. SUN@HOME-tuotteiden LEDien valkoinen valo sisältää hyvin vähän sinistä valoa, minkä vuoksi valaistus tukee luonnollista vuorokausirytmiä ja on silmille miellyttävämpi. Erittäin lähelle auringonvalon ominaisuuksia toistavien värien ansiosta valo näyttäytyy mahdollisimman luonnollisena.

Älykkäitä toimintoja moderniin kotiin

SUN@HOME-lamppujen ja -valaisimien ohjaus käy kätevästi maksuttomalla LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksella, ja äänikomennot toimivat linkittämällä sovellus yhteensopivaan älykaiutinjärjestelmään. Sovelluksen ansiosta SUN@HOME-tuotteilla toteutettu valaistus on helppo mukauttaa erilaisiin työntilanteisiin ja rutiineihin päivän aikana.

Valon värilämpötilaa voidaan säätää laajalla spektrillä 2 200–5 000 kelviniin. Näin voit aloittaa päivän auringonnousua jäljittelevässä valaistuksessa ja työskennellä viileän valkoisessa valossa parantaen keskittymistä. Päivän päätteeksi valaistusta voidaan himmentää ja muuttaa lämpimämmäksi, mikä valmistaa kehoa rentouttavaan yöuneen.

SUN@HOME-valaisimia ja -lamppuja.

SMART+ WiFi ja SUN@HOME-älyvalaistustuotteita sekä Vintage Edition 1906 -sarjan riippuvalaisimia on esillä Showroomissamme. Tutustu uutuustuotteisiin täällä tai tule vierailemaan Showroomillamme! Varaa vierailuaikasi sähköpostitse showroom@manifesto.fi tai lähettämällä viestiä Info-sivullamme.