Kesäkuumalla Manifestolaiset innostuvat raikkaista ja simppeleistä kesäruuista. Testasimme smoothiebowlin valmistamisen Humblen Kuningatar-Chia smoothieen ja ihastuimme.

Lämpiminä kesäpäivinä helppo, nopea ja virkistävä välipala maistuu jokaiselle. Kun lämpötilat nousevat ja hauskaa tekemistä ja reissaamista riittää, mikä olisikaan sen parempaa, kuin että ruokailut hoituvat näppärästi. Helteillä täytyy myös huolehtia siitä, että päivän aikana ravintoa saa riittävästi, ja smoothie onkin silloin täydellinen päivän piristäjä.

Humblen Kuningatar-Chia luomusmoothie on tavallistakin ruokaisampi smoothie, johon on lisätty kuiturikkaita chiansiemeniä. Smoothie auttaakin jaksamaan pidempään kesän riennoissa. Kuningatar-Chia-uutusmausta löytyy myös makeita marjoja ja raikasta omenaa, ja se on valmistettu kylmäpuristamalla vitamiinien ja muiden ravintoaineiden säilyttämiseksi. Smoothiessa ei ole lisättyä sokeria, vaan sen pehmeä makeus tulee marjoista. Testaa myös smoothiebowlin valmistamista!

Vinkki: Smoothiesta saa vielä ravinteikkaamman aamu- tai välipalan tuunaamalla sen herkullisilla lisukkeilla, kuten marjoilla tai hedelmillä, granolalla ja pähkinävoilla.