Dr. Stuartsin funktionaaliset teejuomat ovat tehneet paluun Manifesto Showroomiin. Valikoimastamme löytyy kolme eri teemakua, joista jokaisella on oma tarkoituksensa hyvinvoinnin edistämiseksi. Tämä onkin funktionalisuuden perusperiaate – funktionaalinen elintarvike vaikuttaa terveyden tiettyyn osa-alueeseen. Vaikutus riippuu tietysti siitä, mitä ainesosia elintarvike sisältää.

Ota arjessa hetki aikaa itsellesi ja nauti kupillinen kuumaa. Manifesto Showroomista löytyvät teejuomat sopivat niin rentoutumiseen, herkutteluun kuin energiaboostiksi kahvin sijaan.

Dr. Stuarts Echinacea Plus

Echinacea Plus -yrttitee sisältää ruusunmarjan kuorta, hibiscuskukkaa, piparminttua, auringonhattuyrttiä ja karhunvatukan lehtiä. Tervehdyttävä yrttisekoitus on erinomainen valinta vastustuskyvyn vahvistamiseen ja juoma voi helpottaa flunssaista tai kuumeista oloa – loistava valinta kylmille talvipäiville viltin alla! Tiesitkö, että teejuoma saa kauniin punaisen värinsä hibiscuksen ansiosta?

Dr. Stuarts Organic Valerian Plus

Valerian Plus -luomuyrttitee toimii parhaiten iltateenä ennen nukkumaanmenoa. Rauhoittavia yrttejä kuten limenkukkaa, valeriaananjuurta ja fenkolia sisältävä juoma on tarkoitettu rauhoittumisen ja nukahtamisen avuksi. Mikään ei tietysti estä juomasta teetä päivällä nauttien sen jälkeen makeista päiväunista. Kokeile valeriaanajuomaa myös kansanperinteen mukaisesti vatsa- ja kuukautiskipujen hoitoon.

Dr. Stuarts Triple Ginseng

Triple Ginseng -teejuoma sisältää nimensä mukaisesti kolmea eri ginseng-lajiketta. Ginsengjuuren tiedetään parantavan vastustuskykyä, vähentävän stressiä, laskevan verenpainetta ja lisäävän energiaa. Ginsengin lisäksi yrttitee sisältää sitruunaruohoa, kamomillaa, hibiscuskukkaa ja piparminttua, joten juoma on terveysvaikutusten lisäksi herkullinen. Kokeile korvata energiajuoma tai kahvi tällä ihanalla vaaleanpunaisen värisellä teellä.

Teetä ja taidetta

Hyvän maun lisäksi Dr. Stuarts -teet ovat ilo silmälle, sillä jokaista teepakettia koristaa brittiläisen taiteilijan Brett Ryderin taideteos. Yhteistyö Brett Ryderin ja Dr. Stuartin välillä alkoi jo yli 20 vuotta sitten ja jatkuu edelleen. ”Tämä tehtävänanto on noin 20 vuoden takaa, ja kuvituksiani käytetään edelleen. Olen ylpeä kulkiessani paikallisen supermarkettini teekäytävällä”, kertoo Ryder Instagram-tilillään.

Tule Showroomiimme maistamaan teetä tai pyydä näytepakettia showroom@manifesto.fi!