Oletko ennen nähnyt kylpyhuonetuotteita taideteoksissa? Virgo Haanin upeat taideteokset ovat saaneet inspiraation Villeroy & Bochin kylpyhuoneista. Tästä on kyse:

Villeroy & Bochin innovatiiviset kylpyhuoneet innoittivat tunnettua valokuvaaja sekä kuvaaja Virgo Haania luomaan liikkuvista kuvista taideteoksia ja elokuvakappaleita.

Villeroy & Boch Bath PhotoArt sai ensi-iltansa vuonna 2020 Tallinnan Fotografiskassa. Projektin tarkoituksena on nostaa esille Villeroy & Bochin tuotteiden innovatiivisia piirteitä nykytaiteen avulla.

Virtuaaligalleria tuo taideteokset kotiisi

Näyttelystä on luotu myös virtuaalinen galleria, jonka kautta pääset ihailemaan taideteoksia myös kotoa käsin. Virtuaaligalleriassa voit ”kävellä” taideteosten lomassa puhelimella, tietokoneella, tabletilla tai VR-laseilla. Galleriassa on esillä kuusi Virgo Haanin luomaa liikkuvaa kuvaa.

Virtuaaliseen galleriaan pääset tästä.

Villeroy & Boch Gustavsberg on esillä Manifesto Showroomilla, tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myös paikan päälle! Showroomilla on nähtävillä myös yksi Virgo Haanin liikkuvista taideteoksista.

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg- konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana täältä.